Kinderen koken met plantaardige ingredienten Een hoop verschillende smaken proeven Ipad, filmen, bloggen en meer multimedia!
Basisscholen enthousiast over Kook Met Mij Mee
Kijk op de week Rotterdam Noord!
10
November

Planten in de geveltuinen

Geschreven door: Iris Adric en Daniel Opbroek

Vier zaterdagen achter elkaar is er met de kinderen die meedoen met het zakgeldproject druk gewerkt aan het volplanten van de geveltuinen. Nog niet alles is geplant: er komen de komende weken nog wat planten bij, en in het voorjaar ook weer. Maar wat er nu al in de geveltuinen staat is voldoende om de straat er al heel anders uit te doen zien!

De planten hebben nog wel regelmatig water nodig, en de regen is niet altijd voldoende. Willen jullie helpen de geveltuinen tot bloei te laten komen door de plantjes regelmatig water te geven (behalve als het vriest)? Bedankt!

De deelgemeente gaat binnenkort extra fietsbeugels in de straat plaatsen. Door de extra fietsparkeerplekken is het dan niet meer nodig om fietsen tegen de geveltuinen aan te zetten. Ook weer opgelost!

Deel dit bericht via:   Facebook Twitter
Twitter
Volg de leerlingen

Wekelijks doen de leerlingen en professionals hier hun verslag van de afgelopen week.

Ben je onze leerling of professional? Dan kan je hier je ervaring delen met de rest van de wereld.

Ben je bezoeker? Welkom! Je kan hier de ervaringen van onze leerlingen met duurzaam voedsel rechtstreeks volgen. Vergeet niet om de eigen ontwikkelde en klaargemaakte recepten van onze leerlingen te bekijken en te waarderen!

Filter/Selectie Basisscholen
Filter/Selectie: Leerkrachten en Proffesionals
Voeg item toe aan blog
Ga naar Youtube
Het Kookboek