Kook boek Leerlingen
Recepten:

Kies hier onder de recepten uit het kookboek:

Pasta's -pizza's en rijstschotels Lunchgerechten Sauzen Voorgerechten Hoofdgerechten Nagerechten

Deze recepten zijn ontwikkeld samen met de leerlingen van de deelnemende scholen.

Deze recepten zijn bedoeld voor het proeven van drie tot vijf verschillende gerechten die klaar gemaakt worden door de leerlingen tijdens de lessen. De hoeveelheden zijn daarom berekend voor een klas van 15 leerlingen. Als u één recept wilt uitproberen, zou dit in principe geschikt zijn voor 4 personen.

Bekijk ook het: Volwassenen Kookboek

    Kruidige couscous met seitan-shaslicks

    Hoofdgerechten |

    Wat heb je nodig:
    1 kop couscous
    200 ml bouillon
    1 kleine ui
    1 teentje knoflook
    1 eetlepel olijfolie
    ½ theelepel komijnzaad of -poeder
    ½ theelepel korianderzaad of -poeder
    ½ theelepel venkelzaad
    snuf chilipeper
    1 laurierblad
    1 theelepel azijn
    1 theelepel ahornsiroop
    zout
    Bekijk het recept!